WAAR RUST EN GEZELLIGHEID SAMEN KOMEN

Minicamping

Bed and breakfast

Lindershoeve Bergeijk

Bed and Breakfast Bergeijk

Bed and Breakfast Bergeijk

Ontdek de charme van onze Bed and Breakfast en ervaar kamperen en Glamping op zijn best in 2024. Geniet van serene landschappen en luxe accommodaties bij Lindershoeve in Bergeijk. Boek vandaag nog voor een onvergetelijke verblijfservaring.

Ontdek de nieuwigheden van 2024 bij ons!

Geniet van een Pipowagen huren, Camping Pod huren, Safaritent huren, Glampingtent of reserveer een Kampeerplaats
voor een onvergetelijke ervaring te midden van de natuur. Maak van je verblijf een avontuur dat je niet wilt missen!

Prachtige omgeving

De Bed and Breakfast Bergeijk de Lindershoeve ligt in het Noord-Brabants plaatsje Bergeijk, in het buitengebied “De Pielis”, tegen de Belgische grens aan. Deze regio wordt ook wel de Brabantse Kempen genoemd en staat bekend om haar prachtige natuur. Het aantal fiets- en wandelroutes is enorm!

Bed and Breakfast Bergeijk

Bed and Breakfast Bergeijk prachtig ingericht.

Wij bieden u aan een compleet luxe ingericht verblijf verdeeld over twee verdiepingen, met eigen badkamer, keuken, toilet, en natuurlijk draadloos internet.

Op de ruime bovenverdieping bevinden zich 2 comfortabele boxspring bedden.

Het verblijf is geschikt voor 1 tot 4 gasten. Helaas is het niet mogelijk huisdieren te ontvangen, er mag in het verblijf niet gerookt worden.

Glampingtent huren 2024

Onze Glampingtenten is vakantie in een unieke accommodatie die volledig verzorgd klaarstaat bij aankomst, in combinatie met luxe faciliteiten of een bijzondere kampeerbeleving. Genieten met de hoofdletter G.

glampingtent huren bergeijk
rust Bergeijk

Kamperen 2024

Lekker genieten van de omgeving in alle rust. Kamperen op fijne ruime staanplaatsen, ofwel, kamperen op minimaal 100 vierkante meter. Zo, kun je eens even de boel de boel laten en genieten van de natuur in directe omgeving!

  • Mooie uitzichten over de velden en bossen
  • Rustige comfortabele kampeerplaatsen
  • Modern sanitair
  • Gratis Wifi

Pipowagen huren NIEUW in 2024

Ervaar de magie van kamperen in stijl met onze pipowagens! Bij ons op de Lindershoeve combineren we comfort met natuur, waardoor jouw vakantie een onvergetelijk avontuur wordt. Ontdek waarom het huren van een pipowagen bij ons de ultieme manier is om even te ontsnappen en te genieten van luxe te midden van groene pracht. Kies jouw perfecte plekje, van een knus tweepersoonsverblijf tot gezelligheid voor het hele gezin. Camping de Lindershoeve staat garant voor een zorgeloze vakantie te midden van de natuurlijke pracht van de Kempen in Bergeijk.

Overnachten in een pipowagen
Camping-pod

Camping POD 2024

Ontdek Modern Kamperen in Onze Pods

Onze Minicamping in Brabant, waar kamperen een moderne twist krijgt met onze comfortabele pods! Stap in de wereld van eigentijds overnachten te midden van de natuurlijke pracht van de “Pielis” in Bergeijk. Of je nu met je gezin of als stel reist, onze camping pods bieden een unieke ervaring. Ontspan in een knus tweepersoonsbed, en een stapelbed voor 2 kinderen, maak gebruik van moderne voorzieningen en geniet van de natuur om je heen. Ontdek waarom kamperen bij [de Lindershoeve synoniem staat voor comfort, gastvrijheid en een onvergetelijke vakantie.

Safaritent huren 2024

Ervaar Luxe Kamperen met Onze Safaritenten

Verrijk je kampeeravontuur met het huren van een safaritent bij ons op de Lindershoeve in de Kempen. Geniet van de perfecte balans tussen natuur en luxe in onze ruime tenten, geschikt voor gezinnen tot 4 personen Met comfortabele slaapvoorzieningen en een sfeervolle inrichting brengt onze safaritent een vleugje glamour naar de natuur. Ontdek de betovering van kamperen zonder concessies te doen aan comfort. Kies voor een onvergetelijk verblijf bij ons op de minicamping in Bergeijk.

safaritent huren

Gasten reviews van Bed and Breakfast Bergeijk de Lindershoeve

Wat wij u willen bieden

Ontspannen

Geniet van de rustgevende geluiden, frisse lucht en adembenemende landschappen, en ontsnap even aan de hectiek van het dagelijks leven

Gastvrijheid

Onze Bed en Breakfast biedt een warme en gastvrije huiselijke sfeer, waar gasten zich meteen thuis voelen. We streven ernaar om een persoonlijke en attentieve service te bieden, zodat elke gast zich welkom en verzorgd voelt.

Optimale service

Onze Bed en Breakfast staat bekend om het heerlijke ontbijt dat we serveren. We gebruiken lokale en verse ingrediënten om een smaakvol en gevarieerd ontbijt te bieden, zodat gasten de dag goed kunnen beginnen en energie hebben voor hun avonturen.

B&B Kamperen Glamping

Of je nu houdt van traditioneel kamperen met een tent, de gemakken van een caravan verkiest of wilt genieten van de luxe van glamping, kampeer- en glampinglocaties bieden een breed scala aan accommodaties en kampeerplaatsen op de Lindershoeve. Er is altijd een optie die perfect bij jouw stijl en voorkeuren past.