Kamperen Brabantse Kempen

Kamperen Brabantse Kempen

Kamperen in de Brabantse Kempen bij De Lindershoeve

Kamperen in de Brabantse Kempen

Kamperen in de Brabantse Kempen

Welkom bij De Lindershoeve in Bergeijk, dé bestemming voor kampeerliefhebbers die de Brabantse Kempen willen verkennen. Onze minicamping biedt een oase van rust en natuur, en is ideaal gelegen in dit prachtige deel van Nederland. De minicamping ligt  in het Noord-Brabants plaatsje Bergeijk, in het buitengebied “De Pielis”.

De Schoonheid van de Brabantse Kempen

De Brabantse Kempen staan bekend om hun ongerepte natuur, uitgestrekte bossen en schilderachtige landschappen. Kamperen in dit gebied betekent wakker worden temidden van een van de mooiste natuurlijke omgevingen in Europa. Bij De Lindershoeve geniet je van al dit natuurschoon direct voor de deur.

Een Kampeervakantie op Maat

Of je nu met een tent, caravan of camper komt, bij De Lindershoeve hebben we ruime staanplaatsen met moderne voorzieningen om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. We begrijpen dat kampeerders verschillende behoeften hebben, en daarom streven we naar een kampeerervaring op maat.
Tijdens je verblijf op onze kampeerplekken profiteer je van moderne faciliteiten en voorzieningen. Geniet van schone sanitaire voorzieningen, wateraansluitingen en elektriciteit, zodat je kunt genieten van een comfortabel en gemakkelijk kampeeravontuur. Ervaar het beste van twee werelden – de rustieke charme van de natuurlijke omgeving en het gemak van moderne voorzieningen.
Ontdek ook de charmante dorpen en steden in de Brabantse Kempen, waar je kunt genieten van lokale gerechten, culturele bezienswaardigheden en gastvrije gemeenschappen. Proef heerlijke streekproducten, bezoek historische monumenten en maak kennis met de warme gastvrijheid van de lokale bevolking.

Activiteiten in de Natuur

De Brabantse Kempen bieden uitstekende mogelijkheden voor fietsen, wandelen en natuurexploratie. Ontdek de vele fiets- en wandelpaden die zich uitstrekken door dit prachtige gebied. Bij De Lindershoeve voorzien we je graag van informatie over de beste routes en activiteiten in de buurt.

Boek je Kampeeravontuur vanaf 2024

Bij De Lindershoeve geloven we in gastvrijheid en persoonlijke aandacht. Ons doel is om jou een onvergetelijke kampeervakantie te bieden. Kamperen in de Brabantse Kempen was nog nooit zo aantrekkelijk. Boek je verblijf vanaf 2025 bij De Lindershoeve en ontdek zelf de betoverende schoonheid van dit gebied. Kamperen in de Brabantse Kempen is een ervaring die je niet mag missen.

Kamperen in de Brabantse Kempen bij De Lindershoeve

Kamperen in de Brabantse Kempen bij De Lindershoeve