Omgeving

Bed en breakfast de Lindershoeve bevindt zich in buitengebied “De Pielis”, in de Noord-Brabantse plaats Bergeijk. Deze regio wordt ook wel de Kempen genoemd en staat bekend om haar prachtige flora en fauna. Door de natuurrijke en vooral rustieke ligging is het gebied enorm populair onder fietsers en wandelaars, er zijn vele wandel- en fietsroutes welke u door het Brabantse landschap langs mooie locaties voert.

Vanuit de Lindershoeve zijn vele authentieke Brabantse plaatsen eenvoudig bereikbaar, zo ligt bijvoorbeeld het Belgische Postel, bekend van de abdij, om de hoek. Ook plaatsen zoals Eersel, Bergeijk, Luyksgestel en Valkenswaard zijn eenvoudig te bereiken en bieden vele activiteiten en horeca gelegenheden.

Ook erg populair zijn de “Acht Zaligheden”, acht oude dorpen waar de sfeer van de Kempen nog helemaal te voelen is: Duizel, Eersel, Hulsel, Knegsel, Netersel, Reusel, Steensel en Wintelre.

Fiets- en wandelroutes
Er is in de Kempen een ruim aanbod aan zowel fiets- als wandelroutes. U kuntĀ  eenvoudig zelf een eigen route uiteenzetten, maar er is ook een grote selectie aan uitgezette routes, deze zijn onder anderen te vinden bij onderstaande websites;

Zin gekregen in een verkwikkend bezoek aan de Kempen? Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct uw verblijf bij bed & breakfast de Lindershoeve te reserveren!