Bergeijk voor uw fiets- en wandelvakantie in de Kempen

Bergeijk voor uw fiets- en wandelvakantie in de Kempen

Wanneer het aankomt op het verkennen van de prachtige Kempen op twee wielen, is B&B De Lindershoeve de ultieme uitvalsbasis voor fietsers en mountainbikers. Fiets- en wandelvakantie Kempen vanuit onze charmante Bed and Breakfast, gelegen in het hart van de Kempen, biedt niet alleen comfortabele accommodaties, maar ook tal van voorzieningen om jouw fiets- of mountainbike-avontuur onvergetelijk te maken.

Wandelroutes vanuit de Lindershoeve Bergeijk

Natuurliefhebbers en wandelaars vinden hun paradijs bij Bed and Breakfast de Lindershoeve in Bergeijk. Ontdek de ideale wandelroutes vanuit onze charmante accommodatie en geniet van de prachtige natuur van de Kempen.

Ontspanning na het Fietsen of wandelen

Wandelroute bergeijk LindershoeveNa een enerverende dag op de fiets kun je ontspannen in onze tuin of op ons terras. Geniet van een verfrissend drankje terwijl je de avonturen van de dag bespreekt. Bij De Lindershoeve draait alles om comfort en gastvrijheid, en we zullen er alles aan doen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Of je nu een fervent fietser of een recreatieve rijder bent, B&B De Lindershoeve Bergeijk verwelkomt fietsliefhebbers van alle niveaus. Met onze gunstige locatie in de Kempen en ons toegewijde team, bieden we de perfecte uitvalsbasis voor jouw fiets- of mountainbike-avontuur. Ontdek de prachtige natuur en de opwinding van het fietsen in de Kempen, en keer ’s avonds terug naar De Lindershoeve voor een ontspannende en comfortabele ervaring. Fiets- en wandelvakantie Kempen is actief en op tijd de rust van de omgeving.

Comfortabel en Gastvrij

Na een dag vol avontuur op de fiets is er niets beter dan terug te keren naar een comfortabel toevluchtsoord waar je kunt ontspannen en herstellen. Bij De Lindershoeve begrijpen we dit als geen ander. Onze gezellige kamers bieden alle nodige voorzieningen, en na een goede nachtrust kun je ’s ochtends genieten van een stevig ontbijt om energie op te doen voor je volgende rit.

Veilige Fietsenstalling

We begrijpen ook hoe belangrijk het is om je fiets veilig op te bergen. Daarom bieden we veilige fietsenstalling waar je je geliefde

Bergeijk voor uw fiets- en wandelvakantie in de Kempen

Bergeijk voor uw fiets- en wandelvakantie in de Kempen

tweewieler met een gerust hart kunt achterlaten. Je kunt erop vertrouwen dat je fiets veilig is terwijl je bij ons verblijft.